صفحه‌ی اصلی / آخرین خبرها / اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد ورودی مهر ۱۴۰۲

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد ورودی مهر ۱۴۰۲

ضمن عرض تبریک به تمام پذیرفته شدگان موسسه آموزش عالی بیهق، لازم است پذیرفته شدگان محترم، به همراه مدارک لازم ثبت نام از تاریخ 1402/06/18 الی ۱۴۰۲/۰۶/۲۲ به صورت حضوری به محل سازمان مرکزی موسسه واقع در خیابان رازی-نبش رازی ۱۰ (مابین چهار راه امداد و بیمارستان امدادی) مراجعه نمایند.

مدارک لازم جهت ثبت نام:

• تکمیل فرم های ثبت نام موسسه (کلیک کنید) توسط شخص دانشجو.
  • شناسنامه و کارت ملی به همراه دو نسخه کپی از تمامی صفحات و ۶ قطعه عکس ۳*۴
  • کپی کارت پایان خدمت برای برادران.
  • اصل حکم مرخصی سالانه برای کارمندان دولت یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان متبوع.
  • اصل مدرک تحصیلی کارشناسی (دانشجویانی که به هر دلیل قادر به ارایه مدرک کارشناسی نمی باشند لازم است گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی با محتوای فرم زیر (کلیک کنید) را ارایه نمایند).
  • آن دسته از پذیرفته شدگانی که دانشجوی سال آخر بوده و حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۲۱ فارغ التحصیل می شوند لازم است فرم معدل دانشجویان سال آخر (کلیک کنید) را از محل موسسه آموزش عالی محل فارغ التحصیلی دوره کارشناسی پر کرده و تحویل دهد.
  • شهریه ثابت و متغیر کلیه رشته ها و دوره های تحصیلی در سایت، قسمت امور ثبت نام قابل مشاهده است (کلیک کنید)