صفحه‌ی اصلی / آخرین خبرها / اطلاعیه مهم تعطیلی مرتبط با بیماری کرونا موسسه آموزش عالی بیهق

اطلاعیه مهم تعطیلی مرتبط با بیماری کرونا موسسه آموزش عالی بیهق

ضمن عرض سلام و آرزوی سلامتی برای کلیه اساتید و دانشجویان محترم
بدینوسیله به اطلاع می رساند با توجه به بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور مورخ ۹۹/۰۸/۲۷ و همچنین در جهت حفظ سلامتی همکاران، اساتید و دانشجویان محترم، و نظر به مجازی بودن کلیه کلاس های موسسه و همچنین انجام اکثر فرآیند های آموزشی، پژوهشی، مالی ، دانشجویی و اداری به صورت الکترونیکی، تعدادی از فعالیت های رایج موسسه توسط همکاران تا اطلاع ثانوی از روز شنبه تاریخ ۹۹/۰۹/۰۱ تا پنجشنبه ۹۹/۰۹/۰۶ به صورت دورکاری صورت خواهد پذیرفت. بدینوسیله از کلیه عزیزان درخواست می گردد جهت قطع زنجیره بیماری از مراجعه حضوری به موسسه خودداری کرده و درخواست های خود را از طریق راه های ارتباطی دیگر نظیر پیام واتساپ، ایمیل و یا در موارد ضروری تلفنی صورت دهند. لازم به ذکر است تصمیمات صورت گرفته به صورتی بوده که خللی در فرایند های جاری موسسه صورت نپذیرد و همکاران محترم همچنان پاسخگوی تمام عزیزان به خصوص در ساعات اداری هستند. پیشاپیش از همکاری صمیمانه همه عزیزان کمال تشکر را داریم.

لیست شماره پیام رسان واتساپ (WhatsApp) و ایمیل همکاران:

معاونت محترم آموزشی و پژوهشی جناب آقای فرنودیان: ffarnoodian@yahoo.com – 05144668870 داخلی ۲
معاونت محترم اداری – مالی جناب آقای استیری: ۰۹۳۵۴۳۲۰۱۰۱
مدیر محترم پژوهش و فناوری جناب آقای دکتر علوی: ehsan.2545@gmail.com