صفحه‌ی اصلی / آخرین خبرها / نتیجه نهائی مسابقه بتن مقاوم و اقتصادی (در سطح استان خراسان رضوی) به همراه اعلام نفرات برتر

مراسم تقدیر از نفرات برتر دومین دوره مسابقه بتن مقاوم و اقتصادی در سطح استان خراسان رضوی (با همکاری شرکت سیمان سبزوار) در جشنی که به همین منظور در تاریخ ۱۰ تیر ماه ۱۳۹۷ در سالن اجتماعات شهرداری سبزوار و با حضور کلیه اساتید، دانشجویان، عوامل اجرایی مسابقات و مسئولین محترم کارخانه سیمان و سایر ادارت شهرستان سبزوار برگزار گردید.

گروه های برتر به شرح ذیل می باشند:

رتبه اول: گروه شماره یک به سرپرستی آقای افشین رستگار مقدم حلاج از آموزشکده فنی پسران مشهد شماره ۲ (ثامن الحجج)

سایر اعضای گروه شماره یک: آقایان نوید گلی و امیر حسین تقی زاده

جایزه نقدی به مبلغ ۱۸ میلیون ریال به تیم اول اعطا گردید.

رتبه دوم: گروه شماره ۱۲ به سرپرستی  آقای سید سجاد حسن نیا از دانشکده فنی و حرفه ای امام خمینی (ره) سبزوار

سایر اعضای گروه شماره ۱۲: آقایان عرفان راشدی نسب و پارسا صالحی راد

جایزه نقدی به مبلغ ۱۲میلیون ریال به تیم دوم اعطا گردید.

رتبه سوم: گروه شماره ۱۳ به سرپرستی آقای مرتضی قلعه نوی از موسسه آموزش عالی بیهق

سایر اعضای گروه شماره ۱۳: خانم ها مهزاد جعفری راد و صبا رضایی

جایزه نقدی به مبلغ ۷/۵ میلیون ریال به تیم سوم اعطا گردید.

توجه:

برای دریافت اطلاعات کامل از نحوه محاسبه امتیاز نهایی و ریز اطلاعات سایر تیم های شرکت کننده که توسط کمیته داوران تنظیم گشته است کلیک کنید.