صفحه‌ی اصلی / آخرین خبرها / برخی از مهمترین فعالیت های پژوهشی انجام شده توسط حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی در یک سال گذشته (۹۵-۹۴)

برخی از مهمترین فعالیت های پژوهشی انجام شده توسط حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی در  یک سال گذشته (۹۵-۹۴)

۱- افزایش ۲۰ درصدی کتاب های تخصصی کتابخانه .
۲- شرکت در کنفرانس های بین المللی و ملی با ۴ عنوان مقاله .
۳-  چاپ یک عنوان مقاله در مجله علمی معتبر به نام موسسه.
۴-  معرفی یک طرح پژوهشی با عنوان "طراحی و ساخت مدل آزمایشگاهی میز لرزه ای" به شورای پژوهشی.
۵-  برگزاری کارگاه های آموزشی آشنایی با روش تحقیق و آشنایی با پایگاه های اطلاعاتی جهت دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد.
۶- تهیه بولتن خبری با عنوان "ماهیت زلزله" به مناسبت روز جهانی زلزله و ارسال  به مراکز آموزشی و  پژوهشی.
۷- برگزاری دوره های آموزش  نرم افزار های تخصصی در جهت افزایش قدرت پژوهش و تحقیق دانشجویان.
۸-  تجهیز کار گاه ها و آزمایشگاه های تخصصی موسسه.