صفحه‌ی اصلی / آخرین خبرها / اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در رابطه با تمدید پذیرش برای رشته های تحصیلی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی درآزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسـته سال ۱۳۹۸

پیرو اطلاعیه‌های مورخ ۹۸/۰۸/۰۶ و ۹۸/۰۸/۲۲، بدین‌وسیله به اطلاع کلیه داوطلبان واجد شرایط علاقه‌مند به تحصیل در رشته‌های تحصیلی کارشناسی ناپیوسته آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۸ (اعم از داوطلبانی که در آزمون مذکور ثبت‌نام نموده و یا ثبت‌نام ننموده‌اند) می‌رساند از تاریخ ۹۸/۰۸/۳۰ لغایت ۹۸/۱۰/۳۰ به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی محل پذیرش رشته مورد تقاضا مراجعه نمایند.

ثبت نام تکمیل ظرفیت در هر ۷ رشته کارشناسی ناپیوسته این موسسه انجام می پذیرد.

۱- علمی-کاربردی حسابداری (کد رشته محل تحصیل ۵۳۵۱ می باشد)

۲- مهندسی تکنولوژی الکترونیک (کد رشته محل تحصیل ۱۳۹۴ می باشد)

۳- مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر (کد رشته محل تحصیل ۲۸۸۶ می باشد)

۴- مهندسی تکنولوژی ارتباطات و فناوری اطلاعات (ICT) گرایش کاربرد های ICT (کد رشته محل تحصیل ۲۱۱۰ می باشد)

۵- مهندسی اجرایی عمران (کد رشته محل تحصیل ۴۲۹۱ می باشد)

۶- علمی-کاربردی معماری (کد رشته محل تحصیل ۳۴۳۷ می باشد)

۷- مهندسی تکنولوژی مخابرات گرایش خطوط انتقال (کد رشته محل تحصیل ۲۰۲۶ می باشد)

نکات مهم

۱- کلیه متقاضیان می‌بایست دارای مدرک کاردانی (فوق دیپلم) بوده و یا حداکثر تا تاریخ ۹۸/۰۶/۳۰ نسبت به اخذ مدرک مربوط اقدام نمایند.

تبصره: در صورتی که تشکیل کلاس برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ از سوی مؤسسه میسر باشد، ثبت‌نام از داوطلبانی که تا تاریخ ۹۸/۱۱/۳۰ مدرک تحصیلی کاردانی (فوق دیپلم) خود را اخذ می‌نمایند، با شروع تحصیل از بهمن‌ماه ۱۳۹۸ پس از ارائه مدرک مربوط بلامانع است.

۲- کلیه داوطلبان می‌بایست با هماهنگی دانشگاهها و موسسات محل مراجعه بابت هزینه ثبت‌نام نسبت به پرداخت مبلغ ۳۴۰٫۰۰۰ (سیصدو چهل هزار) ریال از طریق سیستم پرداخت الکترونیکی در سایت سازمان اقدام نمایند.

برای دریافت اطلاعات تکمیلی بر روی عبارت “لینک ثبت نام سازمان سنجش” ضربه بزنید.