صفحه‌ی اصلی / آخرین خبرها / اطلاعیه درباره مهلت ارائه پروپوزال های دانشجویان کارشناسی ارشد سال ۹۸

اطلاعیه درباره مهلت ارائه پروپوزال های دانشجویان کارشناسی ارشد سال ۹۸

💢اطلاعیه مهم درخصوص ارائه پروپوزال کارشناسی ارشد گروه عمران💢
✅بدین وسیله به اطلاع دانشجویان محترم دوره کارشناسی ارشد (مهندسی عمران) می رساند، با هماهنگی های به عمل آمده با مدیر گروه محترم جناب آقای دکتر تدین فر، آخرین جلسه دفاعیه پروپوزال دانشجویان کارشناسی ارشد قبل از تابستان، در نیمه اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد. با توجه به این امر لازم است دانشجویانی که تمایل به ارائه پروپوزال خود و دفاع از آن دارند (به ویژه دانشجویانی که یک بار ارائه و مورد پذیرش قرار نگرفته است) تا تاریخ ۱۱ اردیبهشت، پروپوزال خود که به تایید استاد راهنما رسیده است را به مدیریت پژوهشی تحویل نمایند. لازم به ذکر است پروپوزال دانشجویان محترم به ترتیب تحویل به مدیریت پژوهشی مورد بررسی قرار می گیرد.
✅یادآوری می شود بین تاریخ تصویب پروپوزال و دفاع نهایی باید حداقل شش ماه فاصله وجود داشته باشد.
✅حضور شخص دانشجو و آماده بودن فایل پاورپوینت و پی دی اف جهت ارائه و دفاع از طرح پیشنهادی الزامی است.
💢مدیریت پژوهشی موسسه آموزش عالی بیهق