صفحه‌ی اصلی / آخرین خبرها / پذیرش بدون آزمون دانشجویان استعداد های درخشان در مقطع کارشناسی ارشد مهر ماه سال ۹۵

موسسه آموزش عالی بیهق با عنایت به نامه شماره ۷۸۴۲ مورخ ۹۵/۰۲/۱۵ سازمان سنجش آموزش کشور و همچنین دستورالعمل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درمورد ارائه تسهیلات علمی ورود به دوره های تحصیلی بالاتر در صدد است درسال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ نسبت به پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز مقطع کارشناسی پیوسته، در رشته های زیر در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته اقدام نماید.

۱ کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش سازه

۲کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش زلزله

متقاضیان بایستی شرایط زیر را داشته باشند:

۱- دانشجو پس از هفت نیمسال تحصیل حداقل ۱۱۵ واحد درسی و یا شش نیمسال تحصیلی حداقل ۱۱۰ واحددرسی و یا سه چهارم واحدهای درسی تا پایان نیمسال ۶ به لحاظ  میانگین کل جزء ۱۰ درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشد.

۲- حداکثر در ۸ نیمسال و تا تاریخ ۹۵/۰۶/۳۱ فارغ التحصیل شود.

۳- رشته تحصیلی مقطع کارشناسی دانشجو با رشته مورد تقاضای وی جهت ادامه تحصیل درمقطع کارشناسی ارشد مرتبط باشد.

۴- پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی از طریق شرکت در آزمون سراسری سازمان سنجش آموزش کشور صورت پذیرفته باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org مراجعه فرمایید و یا با شماره تلفن ۴۴۶۶۸۸۷۰-۰۵۱ تماس حاصل نمایید.