صفحه‌ی اصلی / آخرین خبرها / تسهیلات و مزایای تحصیل در موسسه بیهق

تسهیلات و مزایای تحصیل در موسسه بیهق

۱- اعطای مدرک معتبر از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و امکان ادامه تحصیل در کلیه دانشگاه ها و موسسات داخل و خارج از کشور .

۲- ارائه خدمات اینترنت پرسرعت رایگان .

۳- امکان ادامه تحصیل بدون کنکور رتبه های ممتاز کاردانی  و کارشناسی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد طبق آئین نامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری .

۴- امکان بهره مندی از سلف سرویس (ناهار) به قیمت مصوب دانشجویی .

۵- امکان بهره مندی از وام تحصیلی براساس سهمیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری .

۶- اعطای تخفیف به دانشجویان ممتاز (نفرات اول تا سوم) به میزان ۱۰، ۲۰ و ۳۰ درصد شهریه ثابت .

۷-  معرفی دانشجویان خواهر به خوابگاه های تحت نظارت موسسه که بطور خودگردان اداره میشوند .

۸- معرفی دانشجویان برادر به خوابگاه های دانشجویی خودگردان که تحت نظارت موسسه هستند .

۹- امکان بهره مندی از سهمیه حج عمره دانشجویی بر اساس سهمیه وزارت علوم .

۱۰- برگزاری کلاس های آمادگی کنکور دانشجویان در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد .

۱۱- برگزاری دوره های تخصصی (نرم افزاری و سخت افزاری) مورد نیاز بازار کار برای دانشجویان.

۱۲- دادن حق التألیف به مقاله های علمی دانشجویان در همایش های علمی، مجله ها و نشریه های علمی.

۱۳- همکاری مستمر با دانشگاه حکیم سبزواری در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و همچنین استفاده از امکانات کتابخانه دانشگاه در قالب تفاهم نامه همکاری فی مابین.

۱۴- داشتن آزمایشگاه و کارگاه مجهز هر رشته و استفاده دانشجویان در اوقات فراغت متناسب با نوع علاقه آنان به فعالیت علمی.