صفحه‌ی اصلی / آخرین خبرها / اطلاعیه جدید در خصوص تمدید تعطیلی مرتبط با بیماری کرونا موسسه آموزش عالی بیهق

اطلاعیه جدید در خصوص تمدید تعطیلی مرتبط با بیماری کرونا موسسه آموزش عالی بیهق

❗اطلاعیه مهم❗
با استناد به بخشنامه شماره ۳۷۴۸۹۹ مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۲۷ سازمان امور اداری و استخدامی کشور و نامه استانداری خراسان رضوی در رابطه با تمدید وضعیت قرمز شهرستان سبزوار، موسسه آموزش عالی بیهق و سایر دانشگاه های شهرستان مشمول بند ۳ بخشنامه قرار می گیرند. لذا موسسه به مدت یک هفته دیگر تا پنجشنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۹/۱۳ تعطیل می باشد و تمامی همکاران طبق بند ۶ بخشنامه به صورت دورکاری از طریق اتوماسیون به انجام وظایف محوله خود و ماموریت های اصلی موسسه اهتمام می ورزند. همکاران محترم اداری، دانشجویی و آموزشی پاسخگوی دانشجویان در این ایام می باشند.
♦️کلاس های آموزشی به صورت الکترونیکی برگزار می گردد.
♦️هرگونه تغییر جدید از طریق سایت و کانال های ارتباط جمعی موسسه به اطلاع دانشجویان و اساتید محترم خواهد رسید.

لیست شماره و ایمیل همکاران:

معاونت محترم آموزشی و پژوهشی جناب آقای فرنودیان: ffarnoodian@yahoo.com – 05144668870 داخلی ۲
معاونت محترم اداری – مالی جناب آقای استیری: ۰۹۳۵۴۳۲۰۱۰۱
مدیر محترم پژوهش و فناوری جناب آقای دکتر علوی: ehsan.2545@gmail.com