صفحه‌ی اصلی / آخرین خبرها / اطلاعیه تمدید مهلت ثبت نام تکمیل ظرفیت ورودی بهمن ۹۸ در دوره های کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و کاردانی پیوسته

قابل توجه کلیه متقاضیان ثبت نام در تکمیل ظرفیت ورودی بهمن ماه ۹۸ رشته های دوره های کارشناسی پیوسته، ناپیوسته و کاردانی پیوسته. بدین وسیله به اطلاع می رساند با توجه به اطلاعیه سازمان سجش آموزش کشور مهلت ثبت نام در رشته های زیر تا ۱۵ بهمن ماه ۹۸ تمدید گردید.

توجه: دانشجویان متقاضی بایستی به صورت حضوری به موسسه مراجعه تا فرایند ثبت نام آنها در سایت سازمان سنجش آموزش کشور انجام پذیرد.

هزینه ثبت نام:

۱- کلیه داوطلبان دروه های کارشناسی و کاردانی پیوسته می‌بایست در زمان ثبت‌نام از طریق مؤسسه مربوط، بابت هزینه ثبت‌نام نسبت به پرداخت مبلغ  ۲۸۰۰۰۰ (دویست و هشتاد هزار) ریال از طریق سیستم پرداخت الکترونیکی در سایت سازمان اقدام نمایند.

۲- کلیه داوطلبان  دوره کاردانی به کارشناسی ناپیوسته می‌بایست با هماهنگی دانشگاهها و موسسات محل مراجعه بابت هزینه ثبت‌نام نسبت به پرداخت مبلغ ۳۵۰۰۰۰ (سیصدو پنجاه هزار) ریال از طریق سیستم پرداخت الکترونیکی در سایت سازمان اقدام نمایند.

لیست رشته های موجود