صفحه‌ی اصلی / آخرین خبرها / قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد عمران که واحد پایان نامه اخذ کرده اند (مهم)

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد عمران که واحد پایان نامه اخذ کرده اند (مهم)

سمه تعالی

با سلام و عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن اعیاد بزرگ قربان و  غدیر،  بدین وسیله به اطلاع کلیه دانشجویان محترم کارشناسی ارشد می رساند آخرین فرصت جهت ارائه فرم اعلام آمادگی دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد به مدیریت پژوهشی، ۲۰ شهریور ماه خواهد بود. بدیهی است پس از این تاریخ، این مدیریت هیچ درخواستی را برای شهریور ماه مورد تایید قرار نخواهد داده و دانشجویانی که پروپوزال آنها مورد تایید معاونت آموزشی و پژوهشی قرار گرفته، لازم است تا با ارائه گزارش پیشرفت نسبت به  انتخاب واحد تمدید پایان نامه اقدام نمایند.
همچنین دانشجویانی که پروپوزال آنها به تصویب معاونت پژوهشی نرسیده است و قصد دفاع در نیمسال اول سال تحصیلی ۹۶ را دارند، بنا به رعایت مصالح آموزشی و پژوهشی، تنها تا تاریخ ۳۰ شهریور ماه فرصت دارند تا پروپوزال تصویب شده در گروه آموزشی را به مدیریت پژوهشی تحویل نمایند. بدیهی است کلیه عواقب عدم ارائه فرم های  مربوطه در تاریخ های مشخص شده بر عهده دانشجویان محترم خواهد بود.

آخرین مهلت دفاع از پایان نامه نیز در ترم جاری ۳۱ شهریور ماه و در ترم مهر ۳۰ بهمن ماه ۹۶ خواهد بود.