قابل توجه متقاضیان ثبت نام از طریق سازمان سنجش و آموزش کشور براساس سوابق تحصیلی و شرط معدل در دوره های کارشناسی پیوسته و کاردانی پیوسته موسسه آموزش عالی بیهق (ورودی مهر ماه ۹۶)

به اطلاع کلیه داوطلبان متقاضی پذیرش (داوطلبانی که درآزمون سراسری سال ۹۶ ثبت نام ودرجلسه آزمون غایب بوده اند و متقاضیانی که درآزمون مذکور ثبت نام ننموده اند) در رشته‌های تحصیلی آزمون سراسری ۱۳۹۶که پذیرش درآنها صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) صورت خواهد گرفت (موضوع قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مصوب ۹۲/۰۶/۱۰ مجلس محترم شورای اسلامی)، می‌رساند که ثبت نام وانتخاب رشته برای گزینش در این قبیل رشته ها منحصراً به صورت اینترنتی از روز پنجشنبه مورخ ۹۶/۰۵/۱۹ آغاز و در روز دوشنبه مورخ ۹۶/۰۵/۲۳ پایان می‌پذیرد.

دفترچه راهنمای ثبت‌نام و جدول کدرشته محل های مربوط به پذیرش فوق از روز چهارشنبه مورخ ۹۶/۰۵/۱۸ بر روی سایت این سازمان قرار داده خواهد شد. لذا کلیه متقاضیان می‌توانند بر اساس ضوابط و شرایط مندرج دفترچه راهنمای مربوط برای پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در روزهای فوق به پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و تکمیل فرم انتخاب رشته (حداکثر ۱۵۰ کدرشته) به روش اینترنتی، اقدام نمایند.

ضمناً اطلاعات تکمیلی در اطلاعیه‌ای که در روز پنج شنبه مورخ ۹۶/۰۵/۱۹ منتشر می‌شود، درج خواهد شد.