صفحه‌ی اصلی / آخرین خبرها / گزارش برگزاری مسابقه های فوتسال به مناسبت هفته دانشجو (دی ماه ۱۳۹۵)

گزارش برگزاری مسابقه های فوتسال به مناسبت هفته دانشجو (دی ماه ۱۳۹۵)

پنجمین دوره مسابقه های فوتسال بین دانشجویان موسسه به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی به مناسبت هفته دانشجو در دی ماه سال ۱۳۹۵ با حضور ۶ تیم برگزار گردید. در پایان مسابقات با حضور معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی موسسه جناب آقای حسین استیری به رسم یاد بود جوایزی به هریک از بازیکنان تیم اول و دوم اهدا گردید. در این مراسم همچنین به آقایان مصطفی محمد نژاد (بازیکن اخلاق) و آقای جواد احسان فر (بهترین بازیکن) جوایزی اهدا گردید. در پایان مراسم توسط معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی از آقای عرفان ذاکر دانشجوی کارشناسی ناپیوسته رشته علمی- کاربردی معماری به خاطر راهیابی به اردوی تیم ملی کاراته جهت اعزام به مسابقات جهانی استرالیا با اهدا جایزه تقدیر و تشکر گردید.

معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی جناب آقای حسین استیری در پایان مراسم از زحمات آقایان مصطفی فلاحتی (مدیر دانشجویی) و عباس محمدی (مسئول تربیت بدنی موسسه) بابت برگزاری این دوره از مسابقات تقدیر و تشکر نمودند.

تیم اول

تیم دوم