صفحه‌ی اصلی / آخرین خبرها / گزارش بازدید هیئت نظارت و ارزیابی استان خراسان رضوی(دانشگاه فردوسی) از موسسه آموزش عالی بیهق

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی بیهق:

روز یکشنبه مورخ ۹۵/۰۳/۰۹  تیم بازدید هیئت نظارت و ارزیابی آموزش عالی استان خراسان رضوی (مستقر در دانشگاه فردوسی مشهد) در معیت دکتر نوکاریزی ریاست گروه از موسسه آموزش عالی بیهق بازدید کردند.  پس از بررسی و  بازدید از موسسه و بررسیهای انجام شده  نشست پایانی با حضور جناب آقای دکتر حسین بهروان سرپرست محترم موسسه، جناب آقای فرج اله فرنودیان معاونت محترم آموزشی و پژوهشی ، جناب آقای حسین استیری معاونت محترم اداری – مالی و دانشجویی و کارشناسان هیئت نظارت و ارزیابی استان برگزار گردید.

تیم بازرسی خرسندی خود را  نسبت به رفع  نقایص گذشته  در خصوص مدیریت کتابخانه، سازماندهی امور اساتید و اعضای هیئت علمی، اتاق های اداری و مدیریت کارگاه ها و آزمایشگاه ها ابراز نمودند. همچنین ضمن ارائه پیشنهادات لازم جهت ارتقاء هرچه بیشتر کمی و کیفی موسسه از زحمات ریاست و کارکنان موسسه تقدیر و تشکر نمودند.